Haen Zorgkleding

HAEN Zorgkleding is een collectie van het merk BALLYCLARE. De Ballyclare Haen collectie bestaat al meer dan 100 jaar als merk en is sinds de jaren ’70 producent-leverancier van moderne kleding voor de zorgsector. BALLYCLARE vervaardigt praktische zorgkleding met een moderne look voor zowel de individuele zorgmedewerker als grote zorginstellingen en ziekenhuizen.

Wie in het dagelijks leven aandacht aan zijn of haar uiterlijk besteedt, wil er ook tijdens het werk leuk uitzien. Dit herkent u in de HAEN Collectie: gekleurde accenten, goede (getailleerde) pasvormen en opvallende kragen maken deze kleding mooi om te zien. Deels elastische of verlaagde taillebanden, zijsplitjes, verstelbare beenlengtes, stretchmateriaal en veel zakken maken de kleding functioneel, comfortabel en modieus.

Productieproces

HAEN heeft het hele productieproces in eigen beheer. Van het design van uw bedrijfskleding tot de productie ervan. En van magazijn tot aan verzending. Het productieproces van HAEN kleding begint in Doetinchem met een eigen design, naai- en borduur atelier. Hier werken ervaren designers, patronenmakers en naaisters mooie ideeën uit. Van samples tot complete kledingconcepten.

Met de eigen productielocaties in Tunesië, Portugal en het Verre Oosten is het volledige productieproces in eigen beheer. Elke productielocatie beschikt over een eigen specialisatie en focus op de markt. Daarmee levert HAEN kleding met een goed design, comfortabele pasvorm, hoge kwaliteit en uitstekende maatvoering. Altijd in nauwe samenwerking met de klant.

Afbeelding: fwflogo_webrgb_large

Fair Wear foundation

Het productieproces is volledig transparant en HAEN wil zich toeleggen op veilige en duurzame productie. Om dit te waarborgen is HAEN al jaren lid van de Fair Wear foundation.

(0)