Printer

Printer Prime Collectie

Because we’re in for the long run

Wij geloven in kwaliteit. Waarom? Omdat het nog steeds de beste manier is om duurzame producten voor iedereen te garanderen. We stellen dan ook met veel trots de gloednieuwe, Printer bicolor collectie aan u voor: Printer Prime.

Als we zeggen kwaliteit bedoelen we KWALITEIT
Van de beste stof in hoge grammages tot een gedetailleerde afwerking. Over de Prime collectie is goed nagedacht! Dat zorgt ervoor dat we de kwaliteit écht kunnen garanderen. Bovendien is deze collectie circulair ontworpen, waardoor we de impact op het milieu sterk kunnen verminderen.

Als we zeggen voor iedereen bedoelen we VOOR IEDEREEN
De Printer PRIME lijn is bewust modern ontworpen zodat hij door vrijwel elke industrietak gedragen kan worden. Een collectie voor iedereen betekent ook echt een collectie voor iedereen. De kleding is wasbaar op 60°C. Op die manier kan het wasgoed niet alleen vlekvrij, maar ook hygiënisch schoongemaakt worden. Bovendien kan de Prime collectie in de droger op lage temperatuur (max. 60°C) en werd deze getest op industrieel wassen volgens de EN ISO 15797. De collectie is beschikbaar van XS tot 2XL voor dames en van S tot 5XL voor heren.

Als we zeggen duurzaam bedoelen we écht DUURZAAM
Bij het ontwikkelen van deze collectie werd er veel aandacht besteed aan duurzaamheid, dit aan de hand van LCA berekeningen waarbij het waterverbruik werd verminderd en ook de CO2-uitstoot werd teruggedrongen. Elk kledingstuk bestaat bovendien uit organisch katoen en/of gerecycleerd polyester. Organisch katoen is beter voor zowel bodem als lucht en verbruikt minder water en energie. Gerecycleerd polyester geeft een nieuwe duurzame bestemming aan PET-flessen. Met Printer Prime kies je voor duurzame producten en vooral een duurzamere textielindustrie.

(0)