Kleding Management Systeem (KMS)

Wij helpen onze klanten graag met een eigen Kleding Management Systeem (KMS) via het Klantenportaal van AVB Multiwear!

Log in vanaf iedere plaats en op elk gewenst moment via portal.avbmultiwear.nlmaak een bestellijst, kies de verzendmethode en mail uw bestelling. Wij houden u op de hoogte van de status van uw bestelling en zodra deze is afgerond wordt de bestelling afgeleverd op de door u gekozen locatie.

Hoe kan ik gebruik maken van het KMS?

Wij registreren uw bedrijfsgegevens zoals factuur- en verzendadres en maken u als gebruiker van het klantenportaal aan. Vervolgens stellen we uw kledingpakket samen en bent u klaar om de eerste bestellijst samen te stellen.

Hoe werkt het maken van een bestelling?

Vanuit uw kledingpakket kiest u de artikelen die u wilt bestellen en plaatst deze op de bestellijst. U selecteert van ieder artikel de relevante specificaties zoals maat, kleur, aantal en of we het kledingstuk moeten bedrukken of borduren. Wanneer de bestellijst gereed is controleert u deze en kunt u de bestelling plaatsen.

Hoe weet ik wanneer de bestelling wordt afgeleverd?

Als de bestelling is verzonden ontvangt u hiervan een bevestiging in uw mailbox. In het overzicht van uw bestellingen verschijnt de status 'in behandeling'. Zodra de bestelling gereed is verandert de status naar 'afgerond' en wordt deze afgeleverd op de door u gekozen locatie. Dit kan zijn bij uw bedrijf of bij een medewerker thuis.

Heeft u nog vragen of wilt u als klant gebruik maken van ons Kleding Management Systeem neem dan contact op met: [email protected]

(0)