Borduren & bedrukken

Voor het borduren of bedrukken van bedrijfskleding kunt u ook bij AVB Multiwear terecht. Wij borduren en bedrukken uw bedrijfskleding naar uw wensen. Onze prijzen zijn variabel (aantallen en grootte) en op aanvraag verkrijgbaar. U kunt hiervoor een e-mail sturen met het contactformulier bij klantenservice. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

  

Uw logo of bedrijfsnaam BORDUREN?

Juist voor bedrijfskleding zijn directe borduursels uitermate geschikt. De heldere kleuren van uw bedrijfslogo en het driedimensionale effect van een borduursel geven uw kledingstuk een mooie luxueuze en professionele uitstraling. Tegelijkertijd zijn borduursels sterk en degelijk en gaan ze dus lang mee. Er zijn allerlei toepassingen mogelijk. Een overhemd, t-shirt, polo, trui of jas voorzien van een borduursel met uw naam en/of logo krijgt een meerwaarde als promotioneel instrument en versterkt uw bedrijfsidentiteit.
 
Voordelen van borduren:
  • luxueuze uitstraling;
  • hoogwaardige kleurechtheid;
  • sterk en degelijk, gaat lang mee;
  • kan gereinigd worden tot 95 graden.

BORDUURKAART maken

Een borduurkaart wordt gemaakt door het logo of de tekst te digitaliseren. Afbeeldingen worden omgezet naar borduurbestand waar de borduurmachine mee kan werken. U betaalt éénmalig € 50,00 ontwerp- en aanmaakkosten voor het maken van een digitale borduurkaart van uw logo of tekst.

Of toch BEDRUKKEN?

Er zijn verschillende manieren om uw logo of bedrijfsnaam aan te brengen op bedrijfs- of werkkleding. Als het gaat om uw logo of teksten op T-shirts, polo's of jassen, dan praten we al gauw over promotionele transfers of zeefdruk. Bij werk- of veiligheidskleding die industriële wasprocessen moet doorstaan worden weer sterkere transfers gebruikt met een speciale lijm techniek. Voor elk project, voor elke soort textiel en voor elke toepassing is er een geschikte drukmethode te vinden! Omdat het totale aanbod van drukmethodes zo groot is, willen wij u graag adviseren. Dat doen wij razendsnel en goed zodat wij de juiste drukmethode voor uw opdracht vinden.
 
Voordelen van bedrukken:
  • grote aantallen;
  • gedetailleerde afbeelding;
  • in iedere kleurstelling en maat te bestellen.

Bedrijfskledingregeling Belastingdienst

Kleding (inclusief schoenen) mag u alleen onbelast vergoeden, verstrekken of ter beschikking stellen, als het gaat om werkkleding. Dit geldt ook voor een vergoeding voor het wassen van kleding. Sportkleding en sportschoenen voldoen meestal niet aan de definitie van werkkleding. U mag ze dan niet onbelast vergoeden, verstrekken of ter beschikking stellen.

Kleding met het logo van de sponsor kan alleen werkkleding zijn als de naam van de sponsor is opgenomen in de naam van uw organisatie.

Kijk naar de voorwaarden waaraan kleding moet voldoen volgens de Belastingdienst.

(0)