Over ons

In 2018 heeft MultiTrading BV AVB Multiwear opgericht. AVB Multiwear is leverancier van professionele bedrijfs-, werk-, en veiligheidskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) voor bedrijven werkzaam in de facility-, bouw-, infra en onderhoudssector. Met een breed assortiment levert AVB dus Alles Voor Bouwers. Van beschermende werkkleding met comfort en uitstraling tot gehoorkappen, veiligheidshelmen en werkhandschoenen.

Al 6 jaar eerder, in februari 2012 heeft MultiTrading BV het bedrijf AVB Security Equipment overgenomen. MultiTrading heeft de ambitie om professionele beveiligers in Nederland te voorzien van alle denkbare middelen en uitrusting. Van uniformen, kostuums en schoenen tot portofoons, metaaldetectoren en zaklampen. Inmiddels bestaat het assortiment uit meer dan 500 verschillende artikelen en wordt dit nog elke dag uitgebreid. Inmiddels hebben we duizenden beveiligers kunnen voorzien van kleding en uitrusting.

Met de oprichting van AVB Multiwear is AVB Security Equipment omgedoopt tot AVB Security en is het logo gerestyled voor een betere herkenbaarheid van de groep. Kijk voor meer informatie op www.avbsecurity.nl

Ben je op zoek naar een artikel dat niet op onze webshop staat vermeld? Laat het ons weten en wij gaan voor jou op zoek!

 

Het AVB Multiwear Team

(0)