Greiff Gastro Moda

In de gastronomie en het hotelwezen moet eenvoudig alles kloppen, dus ook de kleding. Deze dient niet alleen smaakvol en modieus te zijn, maar ook op gebied van kwaliteit en comfort aan alle eisen te voldoen. Dit geldt voor grote hotels en restaurants maar ook in productiekeukens.

GASTRO MODA van GREIFF is precies hiervoor ontwikkeld! Onze verschillende CUISINE collecties bieden u alle eigenschappen waaraan kleding dient te voldoen bij inzet in een zwaar belastende omgeving als de keuken. Onze SERVICE collecties garanderen een stijlvolle en professionele uitstraling.

GASTRO MODA van GREIFF overtuigt door uitstraling, de hoogwaardige afwerking en uitstekende onderhoudseigenschappen en daarnaast ook nog veel keuze.

Fair Wear Foundation

Sinds 15 maart 2015 is GREIFF lid van de Fair Wear Foundation. De FWF is een onafhankelijke, non-profit organisatie, die zich als doel gesteld heeft, de arbeidsomstandigheden in de textiel- en kledingindustrie te verbeteren.

Fairtrade

Met FAIRTRADE-certificaten bevorderen we eerlijke arbeidsomstandigheden, het verbod op kinderarbeid, stabiele minimumprijzen, langdurige handelsrelaties in de katoenproductie en de overstap naar milieuvriendelijke teelt.

OEKO-TEX ®

Daar hoort ook het gebruik van hoogwaardige en op schadelijkheid geteste materialen. Deze zijn bij GREIFF met het Oeko-tex Standaard 100 gecertificeerd.

Download hier de catalogus

 

Greiff Gastro Moda
(0)